HKV Achilles

Arthur Bolder deed namens HKV Achilles een aanvraag. Arthur vertelt: "Ivo's zus Iris was een jeugdlid. Vijf jaar geleden overleed ze hersenstamcelkanker. Door haar overlijden is onze vereniging sponsor geworden van Stichting Semmy. In veel activiteiten binnen onze vereniging komen Iris en Stichting Semmy terug."

"Graag willen we nu ook iets doen voor haar broer Ivo, die zeer actief is binnen onze vereniging. Wij zijn Ivo erg dankbaar voor zijn inzet en dankzij de bijdrage van het VriendenFonds gaat zijn wens nu in vervulling en kan hij een parachutesprong maken."

Deze prijzen kunt u winnen!
* Geldprijzen van € 25.000,- en hoger kunnen verdeeld worden over meerdere winnaars. De auto’s worden getrokken op universum en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans.