Eredivisie VriendenLoterij

Winnen met uw Eredivisieclub?

Wilt u vandaag nog winnen met uw favoriete Eredivisieclub? Kom maar op! Als u nu meespeelt met een (extra) lot voor uw club, pakt u gegarandeerd € 20,-. Bovendien maakt u kans op prijzen tot wel € 25.000,-! Klik hiernaast op uw favoriete Eredivisieclub en speel mee.

Eredivisie

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door deze samenwerking is het mogelijk om in de VriendenLoterij mee te spelen voor een Eredivisieclub naar keuze.

Fans die meespelen in de loterij steunen met de helft van hun inleg direct de jeugdopleiding van hun favoriete club. Op deze manier krijgen de kinderen naast hun voetbalopleiding ook studiebegeleiding en goede persoonlijke begeleiding.

De jeugd heeft de toekomst

Als u meespeelt met een lot voor uw favoriete Eredivisieclub, steunt u met 50% van uw inleg de jeugdopleiding. De VriendenLoterij geeft de kinderen bewust een steuntje in de rug, zodat ze een goede basis hebben voor de toekomst mochten ze het betaalde voetbal niet halen.

Ook gebruiken de clubs de opbrengsten om maatschappelijke activiteiten te organiseren voor een betere samenleving. Door de jarenlange samenwerking met de Eredivisie zijn duizenden basisschoolkinderen gezonder gaan leven en eten, en hebben zij goede sociale vaardigheden ontwikkeld.

Maatschappelijk Speler van het Jaar

De VriendenLoterij reikt ieder seizoen de prijs voor Maatschappelijk speler Eredivisie uit. Elk jaar wordt de Eredivisiespeler die een echte voorbeeldfunctie vervult, beloond met een geldprijs.

Deniz Türüc werd Maatschappelijk speler Eredivisie 2014. In 2015 zijn de spelers Jordan Botaka, Maikel Kieftenbeld en Jeroen Zoet genomineerd voor deze prachtige prijs. Op www.maatschappelijkspeler.nl kunt u meebepalen wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Bekijk alle Maatschappelijk Spelers van het Jaar

Duizenden Eredivisieprijzen

Elk seizoen maken deelnemers van de VriendenLoterij kans op duizenden Eredivisieprijzen zoals seizoenkaarten, wedstrijdtickets, fanshop cadeaukaarten, meet-and-greets met Eredivisiespelers én tickets voor exclusieve plaatsen direct aan het veld.