Goed Geld Gala

Goed Geld Gala

Op 2 februari 2016 schonk de VriendenLoterij mede dankzij u een een recordbedrag van ruim € 52,9 miljoen aan goede doelen. Met de bijdrage geven deze goede doelen mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug.

Dankzij u kunnen 11.000 kinderen op zwemles die daar anders de kans niet voor zouden krijgen. Ook komt er nóg sneller directe hulp bij een hartstilstand. Bovendien wordt mede dankzij uw deelname een ontwikkelde operatietechniek voor tumoren beschikbaar gemaakt voor alle ziekenhuizen in Nederland.

Lees meer het opgebrachte recordbedrag van € 52,9 miljoen

Goede doelen ontvangen financiële bijdrage

In november 2015 is de VriendenLoterij samen met Alzheimer Nederland een grootse actie gestart. Dankzij u deelname aan de VriendenLoterij PrijzenMarathon ontving Alzheimer Nederland een fantastisch bedrag van maar liefst € 636.165,-. Hiermee wordt er onmisbaar onderzoek gedaan naar Alzheimer.

Bekijk de bijdragen aan alle 49 goede doelen

Een terugblik

Heeft u de livestream gemist? Bekijk dan de filmpjes van het Goed Geld Gala. We geven u graag een impressie van de avond met de onderstaande compilatie. Ook kunt u de speech van onze directeur Boudewijn Poelmann terugzien.

Compilatie Goed Geld Gala

Speech Boudewijn Poelmann

Volledige uitzending

Daarnaast is er ook een registratie van het hele Goed Geld Gala. Bekijk hieronder de volledige uitzending.

Schenkingen

Een aantal initiatieven, zoals het Aids Fonds, KWF Kankerbestrijding en Jantje Beton, behoren tot de vaste goede doelen van de VriendenLoterij en ontvingen ook dit jaar gegarandeerd een schenking.

Voor andere goede doelen was het een spannende avond. De VriendenLoterij maakte op deze avond ook bekend welke goede doelen een eenmalige schenking ontvangen. Én de loterij mocht een aantal bijzondere extra projecten van de vaste goede doelen financieren.

Lees meer over onze goede doelen

Ruud van Nistelrooy wil u bedanken: bekijk de video

Prinses Maxima Centrum

Eerste paal Prinses Máxima Centrum geslagen

Mede dankzij u wordt het Prinses Máxima Centrum gerealiseerd.

Lees meer

Snoezelbus van het Epilepsiefonds

Bijzondere verhalen

"Snoezelen is de enige activiteit waar Dani van kan genieten"

Lees meer