Vitesse jeugd

Speel nu mee en steun Vitesse

Vitesse, opgericht in 1892, is de op een na oudste profvoetbalclub van Nederland. De club heeft zich sinds 1990 elk seizoen onafgebroken in de Eredivisie weten te plaatsen.

Om in de Nederlandse top te blijven spelen, is een investering in de toekomst ontzettend belangrijk voor de Arnhemse club. Dankzij de Vitesse Voetbal Academie krijgt jong talent de kans om uit te groeien tot topspelers.

Speel mee voor dit goede doel

De Vitesse-jeugd heeft de toekomst

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

Als u meespeelt in de VriendenLoterij voor Vitesse, ontvangt de club 50% van uw deelname. Mede dankzij uw bijdrage maakt Vitesse het mogelijk om de jeugdspelers een brede basis mee te geven. Zo worden ze niet alleen goede voetballers, maar krijgen ze ook goede scholing. Dit is voor hen ontzettend waardevol.

Gerry Hamstra, hoofd van de Vitesse Voetbal Academie, werkt iedere dag met de getalenteerde spelers uit de Academie. De afgelopen jaren heeft de Arnhemse jeugdopleiding een grote ontwikkeling doorgemaakt.

Hamstra: "En we blijven in ontwikkeling. Dan hebben we het bijvoorbeeld over het perfectioneren van de individuele plannen om nog meer uit spelers te halen. Hierbij is zorgvuldige begeleiding van cruciaal belang. We zijn ons er van bewust dat een goede voetbalacademie de ultieme basis is voor een verdere carrière. Op het veld, maar ook daarbuiten."

Ook het school- en lifestyleprogramma spelen een belangrijke rol. Zo leren spelers welke voeding het beste is en worden ze bewust gemaakt van maatschappelijke thema's. Talenten die het uiteindelijk niet tot profspeler schoppen, kunnen zo altijd op hun scholing terugvallen.

Er wordt ook aandacht besteed aan omgang met social media. Dit alles om ervoor te zorgen dat de jongens goed voorbereid zijn op de toekomst.
Hamstra: "De bijdrage van de VriendenLoterij kan uitstekend worden gebruikt om de Vitesse Voetbal Academie verder te ontwikkelen en te kunnen blijven investeren in goede innovatieve (voetbal)programma's."

Vitesse en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van Vitesse, maar ook op de voetbalfans.

Door Vitesse te steunen met een lot, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Vitesse seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de Vitesse-selectie.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Door deelnemers gekozen
€ 109.952,-
Totaal ontvangen
€ 31,4 miljoen