Ruud van Nistelrooy Academy

ruud van nistelrooy foundation

De ruud van nistelrooy foundation gelooft dat ieder kind talent heeft. De foundation is er om kinderen het grootste cadeau te geven dat je in het leven kunt krijgen: vertrouwen op je eigen kracht.

De ruud van nistelrooy foundation doet er alles aan om zoveel mogelijk kinderen te laten ervaren dat ze vaak veel meer kunnen dan ze denken. De foundation werkt hard met deze kinderen samen om misschien wel daar te komen waar ze al heel lang van dromen. De kinderen leren kansen te pakken als ze voorbijkomen.

Meer kinderen bereiken

De ambitie van Ruud van Nistelrooy is groot; hij wil meer kinderen bereiken en dat gaat hij nu doen in zijn kenniscentrum in Maaspoort Sports & Events. Daar kunnen geschoolde trainers, docenten, maar ook ouders verschillende workshops en trainingen volgen volgens de rvn foundation aanpak.

Ruud: “Alles gaan we eraan doen om zoveel mogelijk kinderen te bereiken en te laten ervaren dat ze vaak veel meer kunnen dan ze denken”, zegt Ruud enthousiast. “Even zo belangrijk, we gaan coaches en trainers inspireren dat ze hier een heel belangrijk aandeel in kunnen hebben”.

“De VriendenLoterij heeft het mogelijk gemaakt dat wij ondertussen al meer dan 600 kinderen hebben kunnen helpen bij de zoektocht naar hun passies! Dankzij de deelnemers van de loterij geloven deze kinderen weer dat ze hun dromen waar kunnen maken. En hier zet ik me als Vriend van de VriendenLoterij graag voor in!”

Lees meer over Ruud van Nistelrooy

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Gesteund sinds 2009
Ontvangen in 2016
€ 100.000,-
Totaal ontvangen
€ 1,8 miljoen
Door deelnemers gekozen
€ 237.407,-
"De VriendenLoterij helpt mij mijn doel te verwezenlijken. Namelijk kinderen de kansen te geven die ze verdienen"
Ruud van Nistelrooy Directeur