Stichting Heppie

Heppie

Heppie maakt kinderen blij. De vrijwilligers staan klaar voor kinderen die wat extra aandacht nodig hebben. Dit zijn kinderen die opgroeien in een achterstandswijk, een gespannen thuissituatie of een slechte leefomgeving en kinderen met een ontwikkelingsstoornis.

Deze kinderen zijn geen lid van een (sport)club, maken vrijwel nooit uitstapjes en gaan niet op vakantie. Ook komen er nauwelijks vriendjes over de vloer en kunnen ze dus niet gewoon kind zijn. Voor hen organiseert Heppie groepsvakanties en weekenden waarin plezier hebben en het opdoen van positieve ervaringen vooropstaan.

Ook krijgen de kinderen een positief voorbeeld; hun zelfvertrouwen groeit en ze ontwikkelen sociale competenties. Jaarlijks staan zo’n 1800 kinderen op de wachtlijst en de vraag blijft groeien. De organisatie wil deze wachtlijst zo snel mogelijk verkleinen. Daarnaast wil de stichting meer landelijke aandacht genereren voor deze onzichtbare groep kinderen.

Mede dankzij uw deelname beleven jaarlijks honderden kinderen een onvergetelijke tijd. Bekijk de onderstaande video om een impressie te krijgen van deze fantastische en zorgeloze vakanties voor kinderen.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Totaal ontvangen
€ 4 miljoen
Door deelnemers gekozen
€ 167.503,-