Edwin van der Sar Foundation

Edwin van der Sar Foundation

Jaarlijks worden 130.000 mensen in Nederland plotseling geconfronteerd met hersenletsel, waarna ze vaak nog levenslang kampen met de gevolgen. Onder het motto ‘never ever give up’ zet de Edwin van der Sar Foundation zich in voor mensen met een hersenbeschadiging.

De Foundation stimuleert deze doelgroep om in beweging te komen en te blijven, tijdens de revalidatiefase en ook in de periode daarna! Actief bezig zijn is noodzakelijk voor herstel van de lichamelijke beperkingen en bovendien goed voor het zelfvertrouwen en sociaal contact.

Stimuleringsfonds

De Edwin van der Sar Foundation kent naast haar projecten ook een eigen Stimuleringsfonds. Initiatieven voor deze doelgroep met aandacht voor activiteit, sport- en bewegen kunnen via het Stimuleringsfonds financiële ondersteuning aanvragen. Denk daarbij aan hulp bij aanschaf van specialistische materialen en apparatuur zoals zwembad-liften, duo-fietsen, spelmaterialen ed. 

Het leven weer oppakken

Met de bijdrage van de VriendenLoterij realiseert de Edwin van der Sar Foundation sport- en beweegprojecten en diverse opties voor actieve dagbesteding, zodat deze doelgroep het leven weer kan oppakken!

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Web
www.edwinvandersarfoundation.org
Adres
Jonckerweg 13
2201 DZ Noordwijk
Gesteund sinds 2012
Ontvangen in 2015
€ 100.000,-
Totaal ontvangen
€ 752.243,-
Extra geoormerkte bijdrage
€ 1.207,-
"Dankzij de steun van de VriendenLoterij kunnen we een grote groep patiënten helpen tijdens hun revalidatie en daarna!"
Annemarie van der Sar Oprichter